Cursus ‘Mijn medewerkersportaal’

Met een medewerkersportaal kun je efficiënt en veilig communiceren, processen automatiseren en kosten besparen. Een ideale manier van kennisdeling binnen organisaties. Tenminste, als alle beoogde gebruikers weten hoe het portaal werkt. Is dat niet het geval dan lopen deze medewerkers veel essentiële informatie mis.

Om ervoor te zorgen dat alle medewerkers digitale aansluiting vinden, organiseren wij graag bij u op locatie een cursus ‘Mijn medewerkersportaal’. Binnen enkele lessen wordt het gebruik van het portaal behandeld. Zeer praktisch, met veel oefeningen en herhalingen waar nodig.

Voor wie?
Voor elke medewerker die hulp nodig heeft om het online medewerkersportaal te kunnen gebruiken.

Vooropleiding
Om met succes deel te nemen aan de cursus is geen vooropleiding vereist. Wel dient de cursist Nederlands te begrijpen en te spreken op minimaal A1-niveau.

Certificaat
De cursist ontvangt na afloop een certificaat van deelname aan de Cursus ‘Mijn medewerkersportaal’.

Subsidie
Voor het volgen van deze cursus zijn in veel gevallen subsidies beschikbaar waardoor de opleidingskosten nihil zijn. Graag informeren wij u over de mogelijkheden en verzorgen wij de subsidie-aanvraag voor u.

Meer informatie
Wilt u de mogelijkheden weten voor een cursus binnen uw bedrijf en/ of een op maat gemaakte offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.