Cursus ‘Mijn bedrijfsapp’

Uw organisatie maakt een aantal administratieve processen efficiënter door het gebruik van een app. Bijvoorbeeld voor het doen van bestellingen, het doorgeven van storingen, etc. Heel makkelijk en tijdsbesparend, als alle beoogde gebruikers weten hoe zij er mee om moeten gaan. Als een deel van de medewerkers het gebruik van de app niet goed begrijpt, komt het al gauw ‘in de ijskast’ terecht.

Om ervoor te zorgen dat alle medewerkers digitale aansluiting vinden en het gebruik van de bedrijfsapp een succes wordt, organiseren wij graag bij u op locatie een cursus ‘Mijn bedrijfsapp’. Binnen enkele lessen wordt het gebruik van de app behandeld. Zeer praktisch, met veel oefeningen en herhalingen waar nodig.

Voor wie?
Voor elke medewerker die hulp nodig heeft om de bedrijfsapp te kunnen gebruiken.

Vooropleiding
Om met succes deel te nemen aan de cursus is geen vooropleiding vereist. Wel dient de cursist Nederlands te begrijpen en te spreken op minimaal A1-niveau.

Certificaat
De cursist ontvangt na afloop een certificaat van deelname aan de Cursus ‘Mijn bedrijfsapp’.

Subsidie
Voor het volgen van deze cursus zijn in veel gevallen subsidies beschikbaar waardoor de opleidingskosten nihil zijn. Graag informeren wij u over de mogelijkheden en verzorgen wij de subsidie-aanvraag voor u.

Meer informatie
Wilt u de mogelijkheden weten voor een cursus binnen uw bedrijf en/ of een op maat gemaakte offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder..